top of page
suzan-meulendijks-architect-03.jpg
afbeelding-achtergrond.jpg
suzan-meulendijks-architect-04.jpg
afbeelding-achtergrond.jpg

Neem vrijblijvend contact op! 

Misschien denkt u er alleen nog over om te gaan (ver-)bouwen. Ook als u de knoop nog niet heeft doorgehakt, bent u ook bij mij aan het juiste adres. We bekijken samen wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden u heeft binnen het bestemmingsplan en andere voorschriften.

suzan-meulendijks-architect-03.jpg

Wat kan ik voor u doen?

Deze pagina geeft een overzicht van de uitgebreide dienstverlening die wij aanbieden. De focus ligt op het omzetten van klantwensen in praktische en heldere ontwerpen en het begeleiden van projecten van concept tot realisatie.

De nieuwbouw of verbouw van woningen en utiliteitsgebouwen neem ik voor mijn rekening, maar ook kleinere projecten vind ik interessant. Uw wensen, eisen en budget zijn het startpunt: we dromen samen een mooi, praktisch en glashelder ontwerp. Pas als u het goedkeurt en als de gemeente akkoord geeft, werk ik het ontwerp uit tot de technische bestektekeningen, inclusief de bijbehorende berekeningen. Waar nodig werk ik met externe ingenieursbureaus voor specialistische berekeningen. Hiervoor heb ik mijn betrouwbare partners.

afbeelding-achtergrond.jpg
suzan-meulendijks-architect-04.jpg

Het ontwerp is klaar; nu gaan we het realiseren. De aanvraag van vergunningen neem ik voor mijn rekening, alsook het aantrekken en inschakelen van de aannemer en uitvoerders. Samen met u hebben we de regie over het bouwproject: ervoor zorgen dat alles op tijd gebeurt, binnen het afgesproken budget en precies volgens het ontwerp. 

Voor architectenbureaus met behoefte aan extra capaciteit voor een bepaalde tijd of bepaald project, ben ik op freelancebasis beschikbaar. Aan een half woord heb ik genoeg; ik werk snel en precies.

Als architect werk ik ideeën uit in 2D. Ik gebruik uitstekende CAD software voor overzichtelijke, technisch heldere resultaten. Aanlevering kan zowel op papier als digitaal. Om een beter beeld te krijgen van uw project kan ik de tekeningen ook uitwerken in 3D. Deze spreken meer tot de verbeelding en geven een tastbaar beeld van de plannen. Ook kunnen ze gebruikt worden voor een realistisch overtuigende presentatie.

bottom of page